Els propers mesos d’abril i maig a l’edifici Sant Domènec de la Universitat de Girona tindrà lloc una nova edició del Cicle de conferències i debats Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat.

Aquestes xerrades s’emmarquen dintre del Grau de Comunicació Cultural del mòdul Transformacions del món global coordinat pel Dr. Lluís Costa.

Els variats debats que s’oferiran els dimarts i dijous (9h a 10:30h) copsaran vàries temàtiques d’estudi. En efecte es parlarà sobre: comunicació i cooperació, memòria històrica, publicitat, comunicació política, fotografia, teatre, moviments socials, ràdio, cultura, televisió, internet, tecnologies actuals i xarxes socials.

Finalment, el cicle que consta de 13 conferències es clourà amb una taula rodona a la Fundació Valvi el dia 25 de maig de 2017.

Taula rodona Pensar la comunicació 2017

Un dels principals objectius d’aquesta iniciativa, que és oberta al públic general i no només universitari, és el de reflexionar conjuntament al voltant de la comunicació com a fenomen social i cultural.

Seguidament us adjuntem el calendari del cicle de conferències.

Pin It on Pinterest