Una obra de referència en dos volums que posa la història de la publicitat de Catalunya a l’abast de tots els lectors

Catalunya és un país amb una sòlida tradició publicitària. Des de la segona meitat del segle XIX fins a l’actualitat, la capital catalana ha estat bressol de professionals de renom i d’agències de publicitat amb campanyes reconegudes per la seva creativitat i premiades arreu del món.

La Història de la publicitat de Catalunya vol reivindicar la importància d’aquest sector. Per fer-ho, acadèmics i professionals han recollit els fets, les persones, les agències i les dades més rellevants que, des dels orígens fins a l’actualitat, han contribuït perquè el nostre país sigui un referent internacional en el món de la publicitat.

L’obra, editada per la revista Sàpiens i el Grup SOM*, ha comptat amb la Carolina Serra, doctora en Comunicació i Humanitats, com a directora editorial, i amb el professor i director del Grup Recerca Comunicació Social i Institucional Dr. Lluís Costa i José Ángel Abancéns com a directors científics dels volums 1 i 2, respectivament, que han coordinat una vintena d’autors.

Per a més informació aquí

Pin It on Pinterest