El dimecres 29 de gener, el professor del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona i membre del Grup de Recerca Comunicació Social i Institucional (CSiI), Sr. Jaume Guzmán Casals, farà la seva exposició pública de la tesi doctoral titulada “Identitat ebrenca i comunicació local a les Terres de l’Ebre. La premsa de proximitat com a tret identitari de la societat local”.

La tesi doctoral ha estat dirigida pel Dr. Lluís Costa Fernández, director del Grup de Recerca Comunicació Social i Institucional de la UdG. L’acte de defensa en sessió pública tindrà lloc a les 11:00h a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres i Turisme de la Universitat de Girona.

El tribunal de la tesi doctoral estarà constituït pel Catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, Dr. Josep Maria Casasús i Guri, el Catedràtic de la Universitat de Santiago de Compostel·la, Dr. Xosé López García i el Professor Titular de la Universitat de Girona, Dr. Joan Ferrer Costa. Aquest acte serà obert a tothom.

Pin It on Pinterest