El grau de Comunicació Cultural de la Universitat de Girona dins el mòdul Transformacions del món global i sota la direcció del professor Lluís Costa ofereix una nova edició del cicle de conferències i debats Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat.

Aquest cicle consta de set conferències. El motiu principal no és cap altre que el de poder debatre i aprendre al voltant de la comunicació enfocat des de diferents temàtiques d’estudi però, sens dubte, sent la comunicació l’element central d’aquestes esperades converses comunicatives entre l’alumnat i els ponents convidats amb pensament crític.

El Campus Comunicació Cultural i Corporativa de la Universitat de Girona i el Grup de Recerca Comunicació Social i Institucional organitzen aquests debats que s’inicien el proper 28 de novembre de 2019 i finalitzaran el 23 de gener de 2020. Totes les conferències es realitzaran a l’Aula B1 de la Facultat de Turisme i la Facultat de Lletres (Plaça Sant Domènec – Girona) en horari de 17h a 20h. A més a més, aquestes xerrades són obertes a tot el públic. Finalment, a la plataforma digital Twitter es podrà seguir amb l’etiqueta #pensarlacomunicacio

Us adjuntem el programa del cicle.

Pensar la comunicació 2019-2020

Pin It on Pinterest