El Campus de Comunicació Cultural i Corporativa basa el seu funcionament en la promoció i manteniment d’una relació continuada amb les empreses i institucions del sector. Segueix un plantejament market driven, que consisteix en desenvolupar activitats conduents a satisfer les necessitats i interessos d’R+D+I i de formació especialitzada (orientada a perfils professionals) del sector, a partir de preguntar al propi sector, ab initio, quines són aquestes necessitats i interessos.
En aquest context, diversos investigadors del CSiI participen en els següents projectes endegats des del Campus de Comunicació Cultural i Corporativa:

  • Anàlisi, diagnosi i proposta de millora de la comunicació al municipi de Sarrià de Ter (Gironès). Amb la participació de Lluís Costa, Olga Del Rio, Toni Sellas, Mònica Punti i Andrea Oliveira.
  • Elaboració estudi “Demandes informatives digitals dels joves gironins i posicionament de Nació Digital en aquest col·lectiu”. Liderat per Olga del Rio.
  • Itinerari-Ruta Bertrana.
    Desenvolupament d’una aplicació per a dispositius mòbils iOS i Android amb continguts lúdics i informatius relacionats els espais que apareixen a l’obra de Prudenci Bertrana. L’usuari de l’app pot navegar dins una sèrie de continguts i d’informació multimèdia específica. Itinerari – Ruta Bertrana: Aquest itinerari és una visita als llocs de la ciutat esmentats i destacats a l’obra de Prudenci Bertrana. S’elaboraren continguts multimèdia específics, d’entre els que destaquen fragments d’àudio amb fragments literaris rellevants.

El projecte es desenvolupà entre el Campus de Comunicació Cultural i Corporativa, el CSiI i Nació Digital, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, i es pot veure a: www.naciodigital.cat/girona/bertrana

Pin It on Pinterest